Vil Bitcoin have yderligere udbytte af Goldman Sachs ‚dollarafvisningsadvarsel

Den kendte investeringsbank Goldman Sachs har advaret om afviklingen af ​​den amerikanske dollar. Vil dette gavne Bitcoin?

I går advarede Goldman Sachs om, at den amerikanske dollar udgør en alvorlig risiko for at miste sin status som verdens reservevaluta. Dette kommer midt i stigende bekymring for inflationen i De Forenede Stater. Vil dette føre til, at Bitcoin Loophole prisen fortsætter yderligere i den nærmeste fremtid?

Undergangen til dollarens dominans er nær: Goldman Sachs

I henhold til en Bloomberg- artikel har den amerikanske investeringsbankgigant Goldman Sachs i en rapport udsendt en stærk advarsel om den amerikanske dollar. Det sagde, at greenbacken er i alvorlig fare for at „miste sin status som verdens reservevaluta.“

Dette er et direkte resultat af Federal Reserve’s bestræbelser på at „redde den pandemisk ramte amerikanske økonomi“ gennem på hinanden følgende skattemæssige stimuli, siger rapporten.

Da FED’s balance allerede er i gang med ‚$ 3 billioner runder‘, og Kongressen, der er i orden med et andet ’stimulerende træk‘, kunne dollaren sige farvel til sin valutamarkeddominans.

Ikke en mulighed, men Gold’s Rally siger det hele

Goldman Sachs mener imidlertid, at ovenstående ikke er en nødvendig mulighed. Stadig, afspejler advarslen stemningen med scoringer af investorer, der har sprunget markeder fra kontanter til guld.

Bitcoin bløder til $ 9.000, da globale markeder slår en slag: Den ugentlige kryptomarkedsopdatering
„Guld er den sidste udvejs valuta, især i et miljø som det nuværende, hvor regeringer nedbryder deres fiat-valutaer og skubber realrenter til alle tiders lave priser,“ skrev Goldman-strateger, herunder Jeffrey Currie. Der er nu, sagde de , „reelle bekymringer omkring den amerikanske dollars levetid som reservevaluta.“

Guldprisrally mod amerikanske dollar

Det gule metalls rekordstore demonstration til næsten $ 2000 / ounce-mærket taler bind om den dystre tilstand af verdens kollektive økonomiske tilstand.

Vil Bitcoin drage fordel yderligere?

Som rapporteret af CryptoPotato har investorer fulgt QE-bevægelser foretaget af forskellige regeringer.

Forud for uophørlig pengeudskrivning og øget økonomisk usikkerhed, har de allerede sat foden på Bitcoin- og guldmarkederne. BTC-prisen steg med næsten 15 procent inden for de sidste 24 timer.

Ifølge Messaris Eric Turner , kan rentable DeFi-investorer muligvis også føre Bitcoin-priserne højere ved at bruge deres ‚udbyttebrugsgevinster‘ til at købe mere BTC. Men vil top cryptocurrency se flere gevinster?

Ja, ifølge Charles Edwards, digital aktiv manager hos Capriole. Forunderen af ​​Bitcoin’s Energy Value-teori mener, at denne seneste rally er solid, da den skete i forbindelse med guld og ikke aktier.

Dette er bare starten, og der er mere, der kommer.