Ethereum (ETH) Breakout hylätty: Pitkän aikavälin trendi pysyy nousussa

Pitkän aikavälin tekniset indikaattorit ovat nousussa.

ETH käy kauppaa tuen ja vastuksen välillä välillä ฿ 0,0325 ja ฿ 0,04.

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Huolimatta syyskuun alun jyrkästä pudotuksesta Ethereumin (ETH) hintamuutos on edelleen ehjä. Lyhytaikainen lasku saattaa kuitenkin tapahtua, ennen kuin hinta palauttaa pitkän aikavälin nousunsa.

Pitkän aikavälin indikaattorit


Kryptovaluuttakauppias @Iamcryptowolf esitteli ETH-kaavion ja totesi, että liikkuvan keskiarvon (MA) lukema on kuluneen vuoden aikana aavemaisen samanlainen kuin BTC: n vuonna 2015, ennen massiivista härkäajoa, joka johtaa lopulta kaikkien aikojen korkeimpaan.


Viikoittaisen stokastisen nouseva risti on tapahtunut tähän mennessä kolme kertaa (merkitty sinisillä nuolilla):


Kaikki kolme tapahtumaa johtivat ylöspäin suuntautuvaan liikkeeseen, mutta ylöspäin suuntautuneen liikkeen laajuus ja pituus erosivat. Vaikka se kesti vain muutaman kuukauden vuonna 2019, vuoden 2017 muutos kesti yli vuoden, ja vuoden 2020 muutos on edelleen kesken.

MACD: n ja RSI: n lukemat ovat samanlaiset vuosien 2017 ja 2020 risteyksissä (vihreät nuolet), kun taas ne eroavat vuonna 2019 (punaiset). Tämä tekee todennäköisemmäksi, että vuosien 2017 ja 2020 risteytykset olivat samanlaisia ​​toistensa kanssa kuin vuoden 2019 risteykset, ja tukee jatkuvan ylöspäin suuntautumisen mahdollisuutta.


Tarkasteltaessa tämän vuoden liikettä paljastuu, että nouseva rakenne on edelleen ehjä. Hinta on seurannut nousevaa tukilinjaa maaliskuusta lähtien, joka on edelleen ehjä. Lisäksi ETH on hajonnut 315 dollarin vaakasuoran vastusalueen yläpuolelle ja vahvistanut sen tueksi jälkikäteen.

Hinta kuitenkin hylättiin edellisen alaspäin suuntautuneen 0,5 Fib-tason avulla, mikä loi pitkän ylemmän sydänlangan.

Jos hinta puhkeaisi tämän tason yläpuolelle, seuraavat vastusalueet löytyvät 545 ja 690 dollarista


Tarkempi tarkastelu päivittäisestä kaaviosta paljastaa, että 390 dollarin alue on hylännyt ETH: n, mikä on sekä edellinen tukitaso, joka on nyt kääntynyt vastarintaan, että koko edellisen laskun 0,382 – 0,5 Fib-tason välillä.

Taso on jo hylännyt hinnan kerran. Kunnes ETH menestyy menestyksekkäästi tämän tason yläpuolella, on todennäköisempää, että äskettäinen 5. syyskuuta alhainen ralli on pikemminkin retracement kuin uuden ylöspäin suuntautuvan liikkeen alku.


Hylkääminen vahvistettaisiin erittelyllä lyhytaikaisesta nousevasta tukilinjasta, joka on ollut voimassa edellisen matalan tason jälkeen. Tämä johtaisi todennäköisesti hintojen laskuun kohti pientä sydäntukea 325 dollaria.


ETH / BTC-parilla on hyvin samanlaiset tekniset indikaattorilukemat viikoittaisessa aikataulussa. Stokastinen oskillaattori on jo tehnyt nousevan ristin ja MACD nousee. Vaikka RSI on ylimyyty, se ei ole vielä muodostanut laskevaa eroavaisuutta.

Kirjoitushetkellä hinta kävi kauppaa tuen ja vastuksen välillä at 0,0325 ja ฿ 0,040, vastaavasti, kun se oli vahvistanut edellisen tueksi useita kertoja.

Resistiivisen alueen yläpuolella oleva purkautuminen voi laukaista erittäin nopean nousun, koska vastusta ei ole melkein ollen to 0,055 asti.