BTC Price Looks Set For Strong Liftoff na Bullish Monthly Close

BTC heeft een positieve beweging geregistreerd boven het $11.500 weerstandsniveau. Het vlaggenschip van de cryptocrisis is boven de sterke steun van $11.580 geklommen en heeft zelfs $11.784 verhandeld.

Het BTCUSD-paar is momenteel 1,71% gestegen in de laatste 24 uur tegen de huidige prijs van $11.983.

 data-src=

BTCUSD-prijsgrafiek | Source Tradingview

Het lijkt erop dat er zich nu een bullish trendlijn heeft gevormd met steun in de buurt van 11.650 dollar. Als de hoogste crypto boven de $11.725 in de komende zittingen houdt, zal het waarschijnlijk hoger komen en een test op $12K richten.

Aan de andere kant kan het niet sluiten boven de $11.800 weerstand resulteren in een neerwaartse correctie. In dit scenario zal BTC waarschijnlijk terugtrekken naar de initiële steun in de buurt van $11.600.

BTC Price Achieves Monthly Close boven Key Resistance

BTC slaagde erin om te doen wat velen dachten dat gecompliceerd zou zijn door augustus boven de $11.500 te sluiten.

In het verleden de paar weken, heeft dit niveau als centrale weerstand gediend, en de analisten verwachten nu de activa om een uptick te zien na het registreren van zijn tweede-hoogste maandelijkse dichte ooit.

De prominente cryptoanalist en de stichter van Blockroots Josh Rager projecteert nu dat het maandelijkse sluiten van BTC boven $11.500 een sterke beweging aan de bovenkant zal teweegbrengen.

Rager merkte op dat de bullish close en het hoge tijdsbestek op zijn grafiek hieronder Bitcoin Profit in staat zou stellen om zijn rally uit te breiden naar $13.880.

 data-src=

BTC Price Registers Bullish Monthly Close door Josh Rager | Source Tradingview

Vinny Lingham, CEO van Civic, heeft ook een bullish outlook voor BTC. Hij ontwierp dat de benchmark crypto van de wereld waarschijnlijk op korte termijn $15.000 zou raken als gevolg van het feit dat $10.000 als sterke steun zou fungeren.

Ethereumprijssprongen 10%

ETH heeft zich in de afgelopen 48 uur met 10% verzameld, omdat het een impuls kreeg boven het $435-weerstandsniveau.

Het ETHUSD-paar handelt nu op het $482-niveau, waarbij sommigen voorspellen dat de asset nog steeds ruimte heeft om te rally’en.

 data-src=

ETHUSD-prijsgrafiek | Source Tradingview

Analisten bij blockchain analytics firm Santiment wezen op het stijgende aantal ETH-munten dat in ruil wordt gehouden als een indicator dat de activa zich binnenkort zullen uitbreiden tot de bovenkant.

Tegelijkertijd hebben de ETH-walvissen hun bezit in de afgelopen weken cumulatief met meer dan 8 % verhoogd, wat duidt op accumulatie.

Deze twee indicatoren zullen er waarschijnlijk toe leiden dat de ETH-prijs zal stijgen als gevolg van de dynamiek van de vraag en het aanbod.

Bovendien zal de recente lancering van ETH-kluizen door DeFi-protocol Yearn Finance een lucratief investeringsinstrument zijn voor investeerders, waardoor de waarde van ETH nog verder zal stijgen.